12 maj 2010

La dolce vita

Så vansinnigt härligt livet är just nu. Dagarna är är så ljusa (även om det är mulet idag) och sköna, Sven är inne i en härlig period och Klara, ja hon bara ler. '´

Sven är så himla rolig just nu. Han snackar och snackar och nya ord snappas upp direkt. Klara har börjat göra ljud på dagarna som man inte vet riktigt om det är av missnöje eller nöje. Men hon är väldigt koncentrerad när hon gör det så troligtvis är det väl bara så att hon tränar sig.

Igår var vi i kyrkan på vuxen-barn grupp igen. det är verkligen mysigt. Vi börjar med en sångstund i kyrkan- då är det fokus på kyrkliga sånger. Sen är det fika, fri lek och sen avslutar vi med en sångstund med barnsånger. Sven tycker att den sista sångstunden är mysig. Igår sa han direkt när vi började städa "Sjunga" och gick och satte sig på plats i ringen (kanske var det bara ett sätt att slippa undan städningen?)

På eftermiddagen gick vi och köpte mörkläggningsgardinen från Hemtex. Inte var de snygga men oh så bra. Klara har helt klart påverkats av att det är så ljust när hon äter på natten (ja, hon äter fortfarande på natten, men har hoppat över det vå gånger) och har haft svårt att komma till ro. Inatt gick det betydligt bättre eftersom det var mörkt. Bra!

på kvällen igår kom mamma, pappa, tina och barnen hit på en grillning. fantastiskt gott var det, och mysigt såklart! Efetr maten kom Anton och sa "Sven sa att han ville spela fotboll" :) "Jaha", sa jag "då får ni väl gå ut och spela lite då" TÄnk att lille Sven är så stor så han gå ut själv med sina kusiner och leka. (och tydligen även kan tala om för Anton att han vill gå ut)

Idag åker vi till Kjellgrens

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar