4 oktober 2009

Äntligen har vi träffat våra gamla grannar igen. När vi bodde på Bandholtgatan hade vi världens bästa grannar. Det var inte alls ovanligt att det knackade på en kväll och då stod den lilla familjen där och undrade om inte vi ville ha lite nybakad kaka/chokladboll/bulle/maräng eller vad den nu kunde tänkas vara.Sååå mysigt.

Att Josefine dessutom var mammaledig under ett års tid när vi bodde där gjorde ju inte saken sämre. Då kunde hon och Noel stå längst uppe i trappan och möta mig när jag kom hem från Jobbet "Vill du ha lite smothie?" "Ska vi gå en promenad?" och andra trevligheter- precis vad man behöver när man kommer hem från jobbet.

Idag gjorde vi alltså slag i saken och åkte ner och kikade på Josefines mage, som inte alls var så stor som jag trodde.Enligt henne skulle den vara enorm- men jag tyckte vi var ganska jämnstora. Den 1/2 är Nilssonbebisen beräknad att komma, och Halmstadbebben ska göra entre den 12/2- men med deras vana att föra sina barn tidigt och snabbt så vinner de säkert den här tävlingen. Smarrig fika och gott sällskap- kanoneftermiddag.










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar