9 oktober 2009

Försenat ettårskalas

Idag var det äntligen dags för Sven att få hit sina kompisar (även om det i ärligheterns namn hittills mest varit vi mammor som njutit av våra träffar) från mammagruppen för att fira sin födelesedag. Vid fyra böjade de dimpa ner och Sven var inte alls på något toppenhumör. I början ville han helst sitta i mammas knä och gosa med snuttefilten, men det släppte efter ett tag.

Idag var det tre barn tre mammor och två pappor som kom (papporna har ju startat en pappagrupp, som mest består av Emmy och Sven med respektive pappor) Sven fick öppna sitt paket och Emmy var snäll nog att hjälpa till



Efter maten var det dags för muffins med grädde på. Tanken var väl att det skulle bli som småtårtor ungefär...


Konstigt mode bland barnen när det är dags för blåbärsätning...









Så vad tyckte vi då om denna kväll.

Jag tyckte detvar otroligt mysigt att träffa mammorna och barnen som jag spenderat sååå mycket tid med under det gångna året. Vi har pratat sömn, blöjor, sömn, försäkringskassan, sömn, feber, sömn och lite helt vanligt skvaller. att nu helt plötsligt ha flera veckor mellan träffarna är faktiskt väldigt tråkigt. Sen är det ju fantastiskt roligt att få en relation även till papporna.

Vad tycker barnen? Tja... det är nog kul när det händer lite, men de har ju ännu inte så mycket utbyte av varandra. Roligast idag var Emmy som tyckte Leia var lite jobbigt och därför attackerade hennes ben krypande.

Tack mammor, pappor och barn fö en mysigt kväll och en fiiin kissedocka (som jag snart ska lära mig hantera)


Den stående dockan fick han i present när Nilimaas var här och den sittande var kvällens gåva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar