27 februari 2011

Cykelvagn och prat

Vi köpte ju en cykelvagn i höstas, och den har ju inte kommit jättemycket till användning under vintern, men NU, nu när våren plötsligt närmar sig med stormsteg är urskönt att häkta på vagnen på cykeln och trampa iväg.

Igår när vi varit och ätit hos mamma och pappa (supergod stek med någon apelsinmarinad) blev i hastigt och lustigt inbjudna på middag (igen) hos Ljungan och Ina. Smaskig mat där också. Då tog vi iallafall cykelvagnen dit. Finemang!

Vad skulel jag skriva om prat då? Jo, jag insåg när jag skulle se tillbaka på när Sven lärde sig prata att vi varit väldigt dåliga på att uppdatera angående det. Så nu kommer det en liten uppdatering:

Sven: pratar massor och hela tiden. Han kan räkna till femton och kan även räkna saker, kanske ungefär till tio eller så. Han har börjar prata lite om känslor. Han frågar "Vad är det?" ungefär hundra gånger på en dag. '

Klara: skäller när hon ser en hund. Ibland låter hon som en häst och en ko när hon tittar på bilder. Hon skäller även när hon ser fåglar. Ord hon säger är där, Den (sven tror vi)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar