27 september 2009

Storbesök...hela helgen

Hela helgen har familjen Nilimaa varit hät och hälsat på. Vi har träffat dem nästan varje dag, men ändå känns det som man inte har fått nog. Det är tur att vi snart ska upp till Stockholm. Tyvärr har vi (som vanligt den senaste tiden) varit väldigt dåliga på att ta kort

Det är så otroligt mysigt att träffa mina brorsdöttrar, och det är så skönt att de nu är så stora att de faktiskt kommer ihåg oss från gång till gång. FÖr Sven är det verkligen highlife när han träffar sina kusiner (både Kjellgrens och Nilimaas) I lördags var det så roligt när man såg hur Erik (min kusin lekledaren, alltså)Linnea, Emma och Anton kom srpingande några meter efter det kom Ida och sen... kom Sven. Och alltid var det någon av de gulliga större barnen som hade koll på vart han var. De är såå omtänksamma allihop.

Men alldeles säkert tycker han det är lite skönt att komma hem till huset och bara ta det lugnt också. Ikväll kom hans moster Malin och sen var jag inte vatten värd, utan det var hon som skulle läsa sagan i soffan innan läggning.




1 kommentar:

  1. Det var så mysigt att ses, tur att det inte dröjer allt för länge till nästa gång! Kram

    SvaraRadera