16 januari 2011

Julgransplundringen

Igår var vi på den sista julgransplundringeni mammas och pappas hus, och jag är helt säker på att när vi tänker tillbaka på den sen så kommer det värka lite i hjärtat av lä'ngtan tillbaka

Det började med att pappa hade skottat en gång ut i trädgården där julgranen stod (de fick slänga ut granen i förtid eftersom Malin hade sitt kalas där i tisdags)sen hade han även skottat etn gång runt granen så vi kunde dansa runt den. I granen hängde chokladtomtar och lite andra godisar.

Efter några varv med "jungrfu skär", "Små grodorna" och såklart "Nu är glada julen slut" så plundrade vi granen och sen välte vi den i snön.

Sen slängde vi oss på pulkorna och gick iväg till lelkplatsen där det var pulkrace. Där hade vi en härlig stund. Sven var arg i slutet för han lyckades inte träffa guppet när han åkte själv. Men efter att ha åkt med Linnea en sista gång så fick han flyga igen.

Inne igen så hade mamma fixat varm choklad och mackor som intogs i uterummet där vi sedan fick lotter till lotteriet. MEd hjäålp att låtterna fick vi sen gå in och välja saker (som mamma och pappa röjt bort ur huset) som låg på Malins säng. Sven valde en posrlsinstomte i bil och ett porslinshus. Jag valde en massa andra saker.

Gömma nyckel och sätta svansen på grisen var lekarna vi hann leka innan älhgfilén bars in. Supergott!

Kvällen avslutades med en omg¨ng chrader och fiskdamm.

Tack mamma och pappa för an härlig efgtermiddag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar